Vi søger samarbejdspartnere til privat rengøring hos vores kunder

Bliv en del af ServiceHuset Rengørings selvstændige rengøringsteams

ServiceHuset søger mindre selvstændige rengøringsfirmaer, hvoraf det er indehaveren selv og dennes eventuelle ægtefælle eller assistenter, som tager ud og gør rent. Det har vi rigtig god erfaring med – gennem mange år. ServiceHusets kerneområde er privat rengøring – og vi dækker det meste af landet.

Vi skaffer dig kunder, står for al markedsføring, sørger for at certificere dig i forhold til rengøringen, koordinerer dine rengøringsopgaver på plads med kunderne – og udarbejder et faktureringsgrundlag til dig hver måned.
Du skal forvente, at der går en måneds tid før du er fyldt op med kunder – og du skal være indstillet på, at komme ind til 3 samtaler her i ServiceHuset Rengøring. Samtale 1: Vi snakker om mulighederne i samarbejdet. Samtale 2: Du kommer ind og gennemfører vores certificeringsmodul online. Samtale 3: Hvis samtalerne giver både dig og os lyst til et samarbejde, kommer du ind og gennemgår kontrakt med os, og underskriver samarbejdet.

Se vores video ovenfor, og få et indblik i hvordan vi arbejder – og hvilke værdier der er vigtige for os.

Udfyld nedenstående formular – og fortæl lidt om dig selv og dit firma. VIGTIGT: Det er vigtigt at den person i dit rengøringsfirma, som skal ud og gøre rent hos vores kunder, er ham eller hende som møder frem til samtalen om et samarbejde, her i ServiceHuset Rengøring. Dvs.: Hvis du er ejeren af rengøringsfirmaet, men ikke selv skal ud og gøre rent – er det din rengøringsassistent som skal møde frem til samtalen.

Vi glæder os til at møde dig – og få et godt samarbejde🙂

For at blive en del af vores selvstændige rengøringsteams, har vi følgende kriterier:

  • Du og dine assistenter har en ren straffeattest
  • Du driver selvstændig virksomhed med eget CVR-nummer, eller virksomhed i selskabsform
  • Du taler og kan læse det danske sprog
  • Du og dine assistenter kan levere en stabil arbejdskraft
  • Du og dine assistenter har et kørekort og I har egne biler
  • Du og dine assistenter har erfaring med at gøre rent i private hjem
  • F.eks. "Hovedstadsområdet" / "Fyn" / "Nordjylland" etc.
  • Skriv din ansøgning her, eller vedhæft ansøgningen nedenfor