Privatlivspolitik

Når vi modtager personoplysninger om dig, ønsker vi at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for os, at du tager dig tid til at læse denne Privatlivspolitik, som vil informere dig om vores håndtering af dine personoplysninger.

Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, er:

Servicehuset
Frederiksberg Alle 24
1820 Frederiksberg C
Telefonnummer: 2239 1066
E-mail: adm@servicehuset.dk
CVR-nummer: 33382847

Behandling af Personoplysninger

I forbindelse med ønske om at indhente tilbud hos servicehuset.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Din adresse
  • Dit telefonnummer
  • firmanavn
  • firmaadresse

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af tilbud af de services vi tilbyder.

Behandling af personoplysninger: Samtykke

Hvis du har accepteret at du giver samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve, behandler vi din e-mailadresse indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på adm@servicehsuet.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.


Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af et tilbud eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger, bl.a. Eurosoft A/S. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning om dine data, indsigelse, ændring, overførsel af data og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Servicehuset
Tlf: 2239 1066
E-mail: adm@servicehuset.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig evt. nyhedsbrev e og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Servicehusets behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Loven siger, at vi har pligt til at oplyse dig om, at hjemmesiden benytter cookies. Det er fordi, cookies gør din oplevelse af hjemmesiden langt bedre.
Hvis du ikke vil acceptere cookies, så er du velkommen til at forlade siden igen eller at slå cookies fra i din browser. Vi håber at du bliver på hjemmesiden også fordi cookies er nødvendige for at du får en god oplevelse på nettet!

Ændring af vores privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre den. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked på servicehuset.dk eller pr. mail, hvis vi mener, at det er nødvendigt.

 

Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018.