Manden bag ServiceHuset Rengøring

Mit navn er Steen Theill og jeg blev selvstændig den 1. februar 1990.

I begyndelsen var det primært supermarkeder, børnehaver og mindre kontorer, jeg gjorde rent for – og efter et års tid ansatte jeg den første medarbejder på deltid, og yderligere en medarbejder året efter. Stille og roligt voksede firmaet sig større.

I 1993 indførte regeringen den såkaldte ”hjemmeserviceordning”, hvilket for alvor satte skub i firmaets udvikling – med et klart fokus på rengøring i private hjem. Ordningen er blevet fjernet og genoptaget flere gange gennem de sidste 25 år.

I dag samarbejder vi med mere end 100 rengøringsteams foruden administrativt personale i ServiceHuset Rengøring – og vi udfører godt og vel 40.000 rengøringer i private hjem om året √


Hvad er det, vi kan?
Vi har holdt fast i vores kerneområde – nemlig rengøring i private hjem – og har således optimeret vores arbejdsgange gennem årene og udviklet målrettet på vores kvalitet. Vi ved at rigtig mange familier – ikke mindst børnefamilier – har brug for en hjælpende hånd i hjemmet, så hverdagen hænger bedre sammen, og det glæder os at kunne gøre en positiv forskel for disse familier.

Det har ligeledes været vigtigt for os, at udvikle kvaliteten i forhold til de enkelte rengøringsteams, så de dels oplever gode arbejdsforhold,  en tilstrækkelig certificering i forhold til rengøringsopgaverne og relevant sparring med teamledere og kontor.

Holdet bag mig
Jeg er så heldig, at have et stærkt hold af teamledere bag mig, som sørger for at give vores kunder den bedste oplevelse gennem hele købsrejsen. Dvs. fra kunden beder os om et tilbud, til kunden skriver under på en rengøringsaftale. Ydermere har jeg en stærk administration, som løser opgaver så som økonomistyring, kommunikation og markedsføring. Og ikke mindst samarbejder ServiceHuset Rengøring med nogle super dygtige rengøringsteams.

Vi samarbejder med ca. 100 rengøringsteams

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg
Det vil være det samme rengøringsteam som kommer i dit hjem, med mindre de melder om sygdom, ferie o.l. – og at du ønsker en afløser. Når dit rengøringsteam kommer og gør rent i dit hjem, bærer de ServiceHusets firmatøj og er udstyret med et ID-kort. Hvis der, mod forventning, skulle ske en skade under rengøringen, er dit rengøringsteam altid forsikret.
Alle rengøringsteams har naturligvis også en ren straffeattest, gennem hele samarbejdet med ServiceHuset.

Vores inspektører sikrer kvaliteten
ServiceHusets inspektører sørger for at oplære alle nystartede rengøringsteams, og sikrer dermed en høj kvalitet og ensartet rengøring hos dig som kunde. Det er super vigtigt for os, at du er tilfreds med rengøringen og kontakten til dit rengøringsteam – og vi hører altid gerne fra dig hvis du har kommentarer, ris eller ros.

Nøgler og alarmer
Når du udleverer din nøgle til os, kvitterer vi for den og opbevarer altid nøglen uden adresseskilt på – ligesom alle nøgler får et individuelt, anonymt nummer tilknyttet.

Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler
Vi stiller store krav til indholdet af de rengøringsprodukter vi bruger – fx prioriterer vi at bruge miljøvenlige produkter fra Svanemærket, som er nemt nedbrydelige. Rengøringsteamet medbringer alle rengøringsmidler og alt udstyr. Hvis du har specielle ønsker, er du altid velkommen til at stille dine egne produkter frem, som vi så vil sørge for at bruge.

Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

  • En Grøn Smiley betyder at vi har orden på vores arbejdsmiljø.
    Det skal være rart at samspille med os  – hvad end man er kunde eller samarbejdspartner.
    Vi har en ambition om at være Danmarks gladeste arbejdsplads.

    Servicehuset Grøn Smiley