Skattefradrag på Rengøring og andre services til Private – Få et tilbud og beslut i dag!

Skattefradraget er tilbage, så hvem har lyst til at blive inde og gøre rent?

At slippe for rengøring står højt på manges ønskeliste. Og uanset vejret udenfor, er der meget vi hellere vil bruge tid på. Med skattefradraget tilbage, spares der 27 % med professionel rengøring til private fra ServiceHuset!

Rengøring til Private med ServiceHusetAt få andre til at overtage rengøringen af vores hjem, er et stort ønske hos rigtig mange. Det oplever vi hver dag, med en stor interesse for at få online tilbud på rengøring til private boliger, siger Steen Theill, direktør i ServiceHuset.
Der er mange faktorer der spiller ind, når beslutningen skal tages, og pris er en af dem, siger Steen.
Med knap “hver 3. rengøring gratis!”, betyder det, at mange tager det sidste og afgørende skridt, for en investering i “mere tid til sig selv”, udtaler Steen.

Hvad dækker skattefradraget?

Genindførslen af skattefradraget dækker rengøring til private, fortæller Steen. Det er f.eks.:

  • støvsugning og gulvvask af alle gulve
  • afstøvning af flader, aftørring af komfur, lamper
  • udvendig aftørring af skabe og skuffer i køkken
  • sanitetsrengøring af toilet, bad, spejl, hylder m.v.

Og, fortsætter Steen, fradraget gælder både for daglig rengøring og også for mere grundige hovedrengøringer.

Kan alle få fradrag?

Uanset om du ejer eller bor til leje i din bolig, kan du få fradraget. Eneste krav er, at du er tilmeldt folkeregisteret på adressen og er fyldt 18 år.
På spørgsmål om rengøringen skal være godkendt før fradrag kan opnås, svarer Steen, at  det er ikke nødvendigt. Benyttes et registreret firma som ServiceHuset, er der ikke noget administrativt besvær eller krav om indsendelse af dokumentation.

Let tilgængelige priser, hvor man både kan se priser med og uden fradrag!
Det, der bl.a. adskiller ServiceHuset fra de fleste andre rengøringsvirksomheder er, at der er fuld synlighed for priser.
Steen siger om dette, at det måske nok er det stærkeste kort i konkurrencen! Folk er glade for, at de umiddelbart selv kan se og regne ud, hvad professionel rengøring vil koste dem, både med og uden fradrag. De skal stort set blot vide hvor mange kvm. deres bolig er, så kan de ikke blot se vejledende pris, men også læse, hvad der bliver lavet for prisen.

Vil de have et mere præcist tilbud kan de få dette online tilbud, ved at udfylde en formular med en beskrivelse af deres hjem og om deres ønsker. Efter at de har trykket på send-knappen, har de et tilbud inden for få timer, slutter Steen Theill.

Om ServiceHuset
ServiceHuset er en dansk baseret virksomhed, med opgaver indenfor rengøring i over 25 år. Selskabet har primært leveret ydelser med rengøring til private, og har været under en konstant udvikling.
I dag beskæftiger ServiceHuset ca. 80 assistenter og består af 5 afdelinger på Sjælland, Fyn og med en snarlig åbning af en ny afdeling i Århus.

Se også Pressemeddelelsen på Presswire: Gå til PressWire