Pressemeddelelse om ServiceHusets nye afdeling på Fyn

ServiceHusets nye afdeling på Fyn

Når Fynboerne fremover overvejer, om de skal benytte sig af et rengøringsfirma til privat rengøringshjælp. har de nu også muligheden for at få et tilbud fra ServiceHuset

facebookServiceHuset har lanceret ny afdeling på Fyn og selskabet vil være i stand til at betjene kunder på hele øen med sin ekspertise inden for rengøring til private.

ServiceHuset er fast besluttet på at nå ud til de fleste dele af landet udtaler ServiceHusets direktør, Steen Theill, og tilføjer: ServiceHuset ser frem til at åbne flere andre kontorer på Fyn i fremtiden.
Vi håber, at folk på Fyn vil sætte pris på denne nye mulighed for tilbud på kvalitetsrengøring til lave priser.

Let tilgængelige priser og online tilbud
Det, der bl.a. adskiller ServiceHuset fra de fleste andre rengøringsvirksomheder er, at der er fuld synlighed for priser.
Steen siger om dette, at det måske nok er det stærkeste kort i konkurrencen! Folk er glade for, at de umiddelbart selv kan se og regne ud, hvad professionel rengøring vil koste dem. De skal stort set blot vide hvor mange kvm. deres bolig er, så kan de ikke blot se vejledende pris, men også læse, hvad der bliver lavet for prisen.

Vil de have et mere præcist tilbud kan de få dette online, ved at udfylde en formular med en beskrivelse af deres hjem og om deres ønsker. Efter at de har trykket på send-knappen, har de et tilbud inden for få timer, slutter Steen Theill.

Om ServiceHuset
ServiceHuset er en dansk baseret virksomhed, med opgaver indenfor rengøring i over 25 år. Selskabet har primært leveret ydelser til private, og har været under en konstant udvikling.
I dag beskæftiger ServiceHuset ca. 80 assistenter og består af 4 afdelinger på Sjælland plus nu, 1 afd. i Odense som indtil videre dækker hele Fyn.

Pressemeddelelsen er set på Presswire:
http://www.mypresswire.com/dk/pressroom/39442/pressrelease/94835