Anmeldelse af ServiceHuset på TrustPilot

Anmeldelse af ServiceHuset på TrustPilot

Vi bliver rigtig glad på egne og medarbejderes vegne når vi får ris og ros for vores rengøring. Her er en af de seneste anmeldelser af ServiceHuset på TrustPilot, som rørte os:

ServiceHuset på TrustPilot

“Sikke en service, kunne jeg, ville jeg give dem 20 stjerner.”

Depression og rengøring

Jeg er i den situation jeg er svært overvægtig og lider af en mellemgod depression, det har betyder at jeg over de sidste 3 år ca. har mistet evnen til at tage vare på migselv og min bolig.

Jeg fik opbygget mig det man kalder en depressions hule, en seng omgivet af alskens affald i op til knæhøjde, pizzabakker, mad bakker, junk food papir, slik, chips, gamle flasker, madrester i flere af dem. og andet daligt afffald, jeg laver ikke selv mad, hvis det er så er det fryse pizzer og andet lig det., til sidst kunne jeg ikke komme ud af min seng hvis jeg skulle tisse om natten, og begyndte derfor at tisse i en tragt og så i de sodavands flasker der lå omkring mig, passede lieg med at jeg drak en sodavand om dagen, og og natten og næste dag fyldte jeg den med tis.

Ja det lyder helt vandvittigt men sådan har jeg levet det sidste års tid.

jeg kunne ikke klare det mere. og ringede til service huset og bad om en rengøring, og forklarede hvor grelt det var, de sagde fint, vi sender en mand og kigger på det.

Han kom ud og tog et kig, sagde vi vil gerne hjælpe dig, jeg sagde hvad mit budget for det var. de lavede en løsning, og dagen efter stod 3 mand stærkt og rev mit affald i sorte sække, selv det som mange nok ville brække sig over, men nej, de tog ved og så var det det.

Fantastisk, nu sidder jeg på et værelse hvor jeg for første gang i 2 år kan se gulvet, for første gang i et år kan se mit skrivebord, og nu kan jeg komme ud af sengen.

Ja jeg har ingen forklaring hvorfor det gik så galt, men Servicehuset var ligeglad de tog bare ved og ordnede problemet, sikke en service, kunne jeg, ville jeg give dem 20 sterner.

Er der nogen der har spørgsmål til mit indslag, så er i velkommen til at spørge så skal jeg svare så godt jeg kan.

Servicehuset Aps

Besvarelse fra Servicehuset Aps

Hej René

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det varmer at vores kunder bliver glade for vores service og at vi kan gøre en forskel.

Mvh
Steen
ServiceHuset