ServiceHuset tilbyder nu rengøring i Fredericia, Trekantsområdet

Rengøring Fredericia | Rengøring Trekantsområdet

ServiceHuset tager forskud på Forårsrengøringen og åbner afdeling i Fredericia

26 års erfaring med rengøringsservice til danske hjem, bliver nu også et tilbud til byer i Trekantsområdet.

Rengøring Fredericia Trekantsområdet - ServiceHusetDen 1. februar 2016 åbner ServiceHuset afdeling i Fredericia med tilbud til rengøring Fredericia og andre byer i trekantsområdet; Vejle, Vejle Øst, Børkop, Kolding, Middelfart, Viuf, Sønder Stenderup, Bjert og Almind.

Hvor gør ServiceHuset en forskel?

Steen Theill, som er stifter og adm. direktør for ServiceHuset, er glad for at den nye afdeling nu kan åbne sine døre for rengøring til kunder i Trekantområdet.
Steen bekræfter, at det at gøre rent er ofte en tidskrævende og slidsom opgave. Når du får professionel hjælp fra ServiceHuset til at gøre det for dig, vil du få hurtige og flotte resultater. Vores rengøringsmedarbejdere vil gøre rent i dit hjem, skræddersyet til dine ønsker!
Det kan vi bl.a. sige, fordi alle besøgende på vores hjemmeside, kan udfylde en formular med en beskrivelse af deres hjem og af deres ønsker. Normalt, vil De indenfor få timer, modtage et tilpasset tilbud.

Om prisen siger Steen: ”Udover, at vi er effektive og grundige, er vi også hurtige. Det gør, at prisen, selv med et lille budget er til at betale”.

Hvordan gør et rengøringsfirma effektivt og hurtigt rent?

ServiceHuset med tips og råd til rengøring

Tip til nem og hurtig rengøring af rustfrit stål

Mange tænker måske hvad der gør, at et professionelt rengøringsfirma effektivt kan gøre rent på kort tid.
Et eksempel, siger Steen, kan f.eks. være mange rustfri stålflader i køkkenet. Rustfrit stål er smukt, men kan også nemt blive skæmmet af snavs og fingeraftryk.
Her vil et flot resultat hurtigt kunne opnås med en klud dyppet i en 50/50 blanding af opvaskemiddel og vand. For vedligeholdelse, kan man tørre efter med en klud eller et viskestykke dyppet i lidt mineralsk olie, som er vandafvisende og som øger modstand mod smuds og fedt.

Og, tilføjer Steen, erfaring, tips og idéer, samlet gennem mange år fra vores dygtige rengøringsmedarbejdere, deler vi gerne med vores kunder.

Valg af rengøringsfirma

Ifølge Steen, kan der være mange grunde til at vælge et professionelt rengøringsfirma, og han fremhæver især:

  • At det er en rigtig god investering, når du vil have mere tid til dig selv, familien, venner og andre gøremål
  • At du får mere tid til at nyde dit hjem

Ved valg af rengøringsfirma, bør du lægge vægt på:

  • Gode referencer, hvor kvalitet og effektivitet er nøgleord
  • Gennemskuelige priser og hvis muligt, at få et tilbud tilpasset dit hjem og dine ønsker
  • Sikkerhed og tryghed for de rengøringsmedarbejdere du lukker ind i dit hjem

Om ServiceHuset

ServiceHuset er en dansk ejet virksomhed, med opgaver indenfor rengøring i over 25 år. Selskabet leverer primært ydelser til private, og har været under en konstant udvikling.
I dag beskæftiger ServiceHuset ca. 80 assistenter og består af 7 afdelinger på Sjælland, Fyn og Midtjylland med afdeling i Århus og nu, i det meste af Trekantsområdet med afdeling i Fredericia.