• Priser og Rengøring Erhverv

  Når vi taler priser rengøring erhverv, er der næsten ligeså mange forskellige priser som der er firmaer. Priserne kan ofte være meget svære at gennemskue, da det tit er kørselstillæg og andet som støder til før man når frem til den endelige pris.

  Dette har vi gjort op med, og baserer næsten prisen på de online skemaer du kan finde på vores hjemmeside. Ved at gøre dette, skyder vi aldrig helt ved siden af, og dig som kunde bliver ikke forvirret af for mange rabatordninger og tillæg.

  Man vil altid kunne finde rengøringsfirmaer som er billigere end os og rengøringsfirmaer som er dyrere, men man skal altid holde det op mod det man får, og hvilken politik firmaet fører. ServiceHuset er hverken det billigste eller det dyreste, men vi har lagt os på et niveau så man i hvert fald får det som vi lover. Og lever vi ikke op til forventningerne, retter vi selvfølgelig op på tingene med det samme.

  Det er også godt at vide, at alle vores medarbejdere har ren straffeattest, er forsikret og ved hvordan man gør ordentlig Har vi fået udleveret nøgler og alarmkoder, vil dette selvfølgeligt blive opbevaret sikkert, så der ikke er noget som kommer i forkerte hænder. Hos os kan du føle dig tryk – hele vejen.


  Rengøringsprogram –
  Bestil Erhvervstilbud Online


  Rengøring er utroligt individuelt , derfor kommer der ved erhvervsaftaler altid en konsulent ud og gennemgår netop jeres rengøringsbehov, ønsker og forventninger til rengøringen.

  Læs også her om Erhvervsrengøring og om, hvorfor I skal overveje det, hvis I ikke har det i dag, og hvorfor I måske skal overveje at skifte!
  KLIK HER – og Læs mere om Erhversrengøring