• Miljøvenlige Rengøringsmidler

  Vores filosofi er klar. Vi stiller store krav til vores rengøringsmidler og hvad vi ellers bruger af produkter for at få vores rengøring til at fungere optimalt.

  Det nytter jo ikke at gøre hurtigt og effektivt rent, hvis det sker på bekostning af skraspring-270465__180ppe rengøringsmidler som senere skader naturen og vores medarbejdere. Det nytter heller ikke at vælge de gode rengøringsprodukter, og så lave flotte glittede reklamer, som måske er dobbelt så giftige at producere. Hos ServiceHuset går vi hele linen ud.

  Det er derfor vi vælger at gøre rent med miljøvenlige rengøringsmidler.

  Miljøvenlige rengøringsmidler er nøje udvalgt!

  Vi har nøje udvalgt de produkter som er miljøvenlige uden at se på prisen. Alle rengøringsmidlerne er nedbrydelige og det sker allerede inden for 48 timer efter rengøringen. Dette er vi stolte af at kunne sige, selv om det burde være en selvfølge for alle.
  Det kan dog i enkelte tilfælde være nødvenligt at anvende rengøringsmidler der ikke er ”miljøvenlige” i tilfælde af særlig snavsede overflader eller særlige opgaver. Vi vil dog altid begrænse anvendelse af disse produkter til kun det allermest nødvendige forbrug”

  Miljø handler også om medarbejderpleje. Alle vores medarbejdere er forsikret og sikret et godt lønniveau. Vores medarbejdere har et rimeligt antal hjem om dagen og vil til enhver tid være påklædt til de opgaver, de nu skal udføre. Vi ved godt man kan have en dårlig dag, men vores medarbejdere smiler nok lidt mere end andre rengøringsassistenter.
  Sådan skal det være.

  Vil du høre hvad vores kunder siger om os, så gå til: Kunderne siger

  Vil du gerne have et Online Tilbud på Rengøring, så gå til:

  Du får en meget attraktiv pris, rene omgivelser og alt rengjort med Miljøvenlige Rengøringsmidler.