ServiceHuset har åbnet ny afdeling for Rengøring i Århus

Rengøring i Århus

ServiceHuset åbner nu den første afdeling i Jylland med kontor og rengøring i Århus. Det betyder, at private hjem i Midtjylland, nu kan benytte sig af et meget populært og professionelt rengøringsfirma. Også med mulighed for at få online tilbud

ServiceHuset åbner afdeling til private og til virksomheder i Jylland med tilbud om rengøringMed ServiceHusets nye afdeling for rengøring i Århus, vil selskabet, med sin store erfaring og ekspertise inden for rengøring til private, nu være i stand til at betjene kunder i Midtjylland.

Efter mange års succes på Sjælland, åbnede ServiceHuset afdeling på Fyn i juni. Og med en rigtig god start på Fyn, er turen nu kommet til Århus. Officiel åbning er den 3. august 2015, udtaler ServiceHusets direktør, Steen Theill.
Afdelingens adresse:
ServiceHuset, Kaj Munks Vej 55, 8260 Viby J.

 

ServiceHusets ekspansion

Spurgt ind til ServiceHusets succes og kraftige ekspansion, svarer Steen: Det er i høj grad vores dygtige og kompetente rengøringsassistenter der har æren for, at det går ServiceHuset så godt.
Det, at folk oplever en professionel og dygtig service og, at de føler sig trygge ved at have vores medarbejdere til at gøre rent i deres hjem, er helt afgørende.
Vi oplever det også i form af, at mange nye kunder kommer på  anbefalinger fra nuværende kunder. Her er det også medarbejderne der bliver fremhævet, og så er kunderne glade for, at de direkte kan gå ind på vores hjemmeside og få en prisidé!
Blot de kender det antal kvadratmeter der skal rengøres, så kan de med det samme se prisen, tilføjer Steen.

Synlighed på priser og skræddersyede tilbud

Det er bl.a. med klare og synlige priser på vores hjemmeside, at vi adskiller vi os fra de fleste andre i branchen. Herudover, giver vi også mulighed for, at man i ro og mag, og helt uforpligtende, kan indhente et online tilbud.
Tilbuddet er skræddersyet til den enkeltes hjem, familie og husdyr, og, egne behov og ønsker til rengøring.rengøringstilbud tilpasset dine ønsker og behov - ServiceHuset

Skattefradrag

Genindførslen af skattefradraget på 33 % for rengøring til private,  betyder, at “hver 3. rengøring er gratis!”
Og, fortsætter Steen, fradraget gælder både for daglig rengøring og også for mere grundige hovedrengøringer.

Eneste krav er, at du er tilmeldt folkeregisteret på adressen og er fyldt 18 år.
På spørgsmål om rengøringen skal være godkendt før fradrag kan opnås, svarer Steen, at  det er ikke nødvendigt. Benyttes et registreret firma som ServiceHuset, er der ikke noget administrativt besvær eller krav om indsendelse af dokumentation.
Læs mere om Skattefradrag: Klik Her

Om ServiceHuset
ServiceHuset er en dansk baseret virksomhed, med opgaver indenfor rengøring i over 25 år. Selskabet har primært leveret ydelser til private, og har været under en konstant udvikling.
I dag beskæftiger ServiceHuset ca. 80 assistenter og består af 6 afdelinger på Sjælland, Fyn og nu for Midtjylland med afdeling i Århus

 


Se også Pressemeddelelse på Presswire: http://www.mypresswire.com/dk/pressroom/39442/pressrelease/95030