International Vegetardag

International Vegetardag

1. oktober er: INTERNATIONAL VEGETARDAG

 

⇒ og det vil vi gerne være med til at sætte fokus på.

 

Vejen mod en bæredygtig fremtid er brolagt med måltider, hvor det grønne spiller en mere central rolle på tallerkenen end kødet.

 

Her i firmaet er vi godt i gang med at implementere en bæredygtighedsstrategi.
Det vil du høre mere om på et andet tidspunkt – lige nu er det Vegetardagen det handler om.

Vi har lavet en frokostordning med et firma der tilbyder Green Days, hver onsdag:

Hvad er Green Days?

På vores Green Days får vi en 100 % plantebaseret frokostbuffet – hvor det grønne fylder mest, hvor der er skruet ned for mængderne af mejeriprodukter og æg – og hvor der ikke er rødt kød, fjerkræ eller fisk at finde.
Måden vi spiser på har enorm indvirkning på vores planet, og virksomheder rundt omkring i verden går nu med på den vigtige mission om at reducere indtaget af kød √
At spise et plantebaseret måltid er en fantastisk måde, at styrke dit velvære, performance og, ikke mindst, reducere vores CO2-fodaftryk √

Vi fordeler den mad der er tilovers – og sætter det hurtigt på køl. Det betyder at vi får et nemt tillæg til vores aftensmad og at vi er med til at reducere madspild. Det er win/win hele vejen rundt.

 

Alle fantastiske forandringer starter med et lille skridt i den rigtige retning … ⇒