Fraflytnings Rengøring

Pris på Fraflytnings Rengøring

Det koster 320 kr. pr. time – eller ca. 235 kr. hvis du benytter dig af håndværkerfradraget. Prisen er inklusiv materialer, moms og kørsel.

Vi kan gøre flot rent, men desværre ikke give synsgaranti

Desværre oplever vi boligselskaber, der underkender vores FraflytningsRengøring, og som efter, at vi har gjort rent, hyrer deres “eget” firma til at gøre rent. Det betyder, at du som kunde både skal betale til os og boligselskabet. Vi har desværre ikke bemyndigelse til at give ‘synsgaranti’.

Det er svært på forhånd at sige hvor mange timer der skal bruges, da det helt afhænger af de ønsker du har. Normalt aftaler vi et antal timer, fx 8 timer – og så går vi frem efter den liste du har lavet.

Betaling

Alle engangsrengøringer skal betales via MobilePay eller bankoverførsel senest dagen før rengøringen starter – og du skal være til stede, når vi er færdige med rengøringen.

Hvis du er kunde på Hovedkontoret og Fyn/Jylland – se dit postnummer her

  • MobilePay nummer: 210806. Kvitteringen vises til assistenten
  • Bankoplysninger: Danske Bank – Reg. nr. 3409 Konto nr. 00 1083 7987. Du bedes oplyse kontoret om, at du betaler via bank

Hvis du er kunde i afdeling City – se dit postnummer her

  • MobilePay nummer: 295787. Kvitteringen vises til assistenten
  • Bankoplysninger: Danske Bank – Reg. nr. 3409 Konto nr. 00 1110 3251. Du bedes oplyse kontoret om, at du betaler via bank

Ønsker du en fast aftale – kan du se din pris her >

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål vi ofte får:

1. Håndværkerfradrag >

2. Vinduespudsning >