Fraflytnings Rengøring

Priser Fraflytnings Rengøring

Det koster 320 kr. pr. time – eller ca. 235 kr., hvis du benytter dig af det såkaldte håndværkerfradrag. Prisen er naturligvis inklusive materialer, moms og kørsel.

Ingen “synsgaranti”

Desværre oplever vi jævnligt boligselskaber, der underkender vores FraflytningsRengøring, og som, efter at vi har gjort rent i et privat hjem, hyrer deres “eget” firma til at gøre rent efterfølgende. Det betyder, at du som kunde både skal betale til os og boligselskabet.

Derfor har vi ikke nogen mulighed for at give ‘synsgaranti’. Vi kan altså ikke garantere, at boligselskabet godkender vores rengøring – desværre.

Det, vi kan tilbyde, er en aftale om X antal (fx 8) timer. Du udfærdiger en liste over, hvad der skal laves, som vi tager udgangspunkt i forbindelse med vores rengøring.

Hvor mange timer rengøringen vil tage, er umuligt at sige. Der er lige så mange delte meninger om, hvad hovedrengøring/FraflytningsRengøring indebærer, som der er mennesker. Omfatter rengøringen fx det indvendige af køleskab og ovn? Hvor meget kalk er der på badeværelset? Osv.

Betaling

Betaling for fraflytningsrengøringen skal ske kontant eller via MobilePay (nr. 20 93 24 12), dagen før rengøringen påbegyndes. Kvittering for betaling via MobilePay fremvises til den ansvarlige assistent, og du bedes være til stede, når vi er færdige med rengøringen.

Ønsker du en fast rengøringsaftale, når du er flyttet ind i dit nye hjem, så få prisen her

ServiceHuset støtter familier med kræftramte børn
ServiceHusets DNA

Gazelle Virksomhed

Følg os på Facebook